Burger rootsipärase skageniga
-
Küpsetusaeg: 25min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Burgerikukkel Leibur2 viil (-u)
-
Krevetid soolvees100 g
-
Punane kalamari20 g
-
Majonees40 g
-
Värske kurk40 g
-
Sidrun20 g
-
Till6 g
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Tänagurmee eri tutvustab mahlast rootsipärast burgerit, mille vahelt leiad krevetid ja kalamarja. Kõlab ebapäraselt? Ära muretse, selles ei ole midagi tavatut! Kutsu aga lähedased külla ning aja grill kummaks!
Võta Leiburi burgerikukkel (eelistatavalt kliidega) ja rösti õrnalt.
Sega kokku kurnatud krevetid, punane kalamari, majonees, hakitud till, sidrunimahl, sool ja pipar.
Lõika kurgist õhukesed ja pikad viilud kasutades koorimisnuga või mandoliini viilutajat.
Ehita endale üks mahlane burger ning selle vahele lõika sidrunifileest väikeseid tükke, mis annavad maitsele juurde huvitava nüansi.