Koostisosad
-
Burgerikukkel Leibur2 viil (-u)
-
Kana kintsuliha180 g
-
Mesi10 g
-
Õli10 g
-
Prantsuse sinep Selection by Rimi Dijon10 g
-
Sool8 g
-
Juust viilutatud6 viil (-u)
-
Spinat1 peotäis (-t)
-
Tomat2 tk
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Oled selle igati ära teeninud! Suussulav burger mee-sinepi kanaga, sobib suurepäraselt igasse päeva. Lihtne ja maitsev burger, mida saad ka ise kodus valmistada.
Võta Leiburi burgerikukkel ja rösti õrnalt.
Sega mesi, Dijon sinep, sool ja õli marinaadiks ning pane terve kana kintsulihatükk vähemalt kaheks tunniks marineerima.
Lõika tomatid. Grilli kanaliha umbes 15 minutit.
Valmis lihale aseta oma lemmik viilujuustu.
Määri kukli mõlemale lõikepinnale õrnalt sinepit.
Ehita endale isuäratav burger, mille oled igati ära teeninud.