Bucatini kreemja isterband‘i täidise ning rosmariiniga
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Pasta4 peotäis (-t)
-
Roheline hernes250 g
-
Porgand1 tk
-
Sibul punane1 tk
-
Isterbandi vorst4 tk
-
Vahukoor Rimi1 dl
-
Piim Rimi2 dl
-
Maisitärklis0.5 spl
-
Rosmariin0.5 peotäis (-t)
-
Või Rimi1 spl
-
Soolmaitse järgi
-
Must piparmaitse järgi
-
Salat Frillice1 peotäis (-t)
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Maitserikkas pastaroog rootsi isterband-vorstide täidisega. Prae täidis koos porgandi ja sibulaga ning sega kreemjasse kastmesse. Serveeri roheliste herneste ja krõbeda salatiga
Keeda pasta (eelistault bucatini või spaghetti) vastavalt pakendil olevale õpetusele. Lisa herned keevasse pastasse, kui on veel 2 minutit jäänud.
Koori ja haki porgand ja sibul peeneks.
Lõika isterband-vorstid pikuti lahti ja kraabi sisu välja
Sega koor, piim ja maisitärklis kastrulis ning aja segades keema. Haki rosmariin peeneks ja sega kastmesse.
Prae porgand ja sibul poole koguse võiga panni peal. Sega need kastmesse.
Pudista isterband‘i sisu laiali ning prae segades allesjäänud võis panni peal. Sega kastmesse ja aja keema. Maitsesta soola ja pipraga.
Lõika salat tükkideks.
Serveeri pasta ja herned kastme ja salatiga.