Bruschetta õuna- sellerisalatiga
-
Küpsetusaeg: 25min
-
Lihtne
Koostisosad
-
Baguette1 tk
-
Oliivõli2 tl
-
Kuivatatud pune1 tl
-
Kanzi õun1 tk
-
Pirn100 g
-
Majonees2 tl
-
Täisterasinep1 tl
-
Seller5 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 10 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Eelsoojenda ahi 180 C-ni
Baguette: Lõika väike eelküpsetatud baguette’i sai diagonaalselt õhukesteks u ½ cm paksusteks viiludeks. Aseta viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile
Kata viilud õliga ja puista nendele punet, pipart ja soola. Küpseta ahjus 10 minutit, kuni need on helepruunid ja krõbedad. Lase jahtuda
Sellerisalat: Riivi Kanzi õun, pane see suurde sõela ja pressi sellest välja võimalikult palju vedelikku. Riivi maapirn ja pane see koos riivitud õunaga kaussi. Sega majoneesi ja sinepiga
Haki seller peeneks ja sega kolmveerand sellest salatisse. Lisa maitse järgi soola ja pipart. Kata bruschetta selleri-õunasalatiga. Puista peale ülejäänud seller