Bresaola seente ja linguinega
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Pasta4 peotäis (-t)
-
Suvikõrvits350 g
-
Shiitake seened150 g
-
Sibul punane1 tk
-
Oliiviõli1 spl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Seenekreem trühvliga130 g
-
Vahukoor2 dl
-
Kirsstomatid250 g
-
Rukola65 g
-
Bresaola sink70 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
See roog saab oma suurepärase maitse trühvliga seenekreemist. Lisa shiitake-seened, bresaola, suvikõrvits ja punane sibul ning tulemuseks on täiendatud pastaroog, mida lähedastele pakkuda.
Keeda pasta (eelistatud linguine) vastavalt pakendil olevale õpetusele.
Koori suvikõrvits ribadeks kartulikoorijaga. Pane suvikõrvits keema koos pastaga u 1 minut enne keetmise lõppu.
Viiluta seened, koori ja haki sibul. Prae seened ja sibul oliiviõliga pannil. Maitsesta soola ja pipraga. Vähenda kuumust ning lisa segades seenekreem ja koor ning keeda veel u 2 minutit.
Lõika tomatid pooleks ning sega rukolaga.
Sega värskelt küpsetatud pasta seenekastmega ja serveeri bresaola ja salatiga.