Bresaola seente ja linguinega

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine
Bresaola seente ja linguinega

Koostisosad

  • Pasta
     4 peotäis (-t)
  • Suvikõrvits
     350 g
  • Shiitake seened
     150 g
  • Sibul punane
     1 tk
  • Oliiviõli
     1 spl
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Seenekreem trühvliga
     130 g
  • Vahukoor
     2 dl
  • Kirsstomatid
     250 g
  • Rukola
     65 g
  • Bresaola sink
     70 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

See roog saab oma suurepärase maitse trühvliga seenekreemist. Lisa shiitake-seened, bresaola, suvikõrvits ja punane sibul ning tulemuseks on täiendatud pastaroog, mida lähedastele pakkuda.

Keeda pasta (eelistatud linguine) vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Koori suvikõrvits ribadeks kartulikoorijaga. Pane suvikõrvits keema koos pastaga u 1 minut enne keetmise lõppu.

Viiluta seened, koori ja haki sibul. Prae seened ja sibul oliiviõliga pannil. Maitsesta soola ja pipraga. Vähenda kuumust ning lisa segades seenekreem ja koor ning keeda veel u 2 minutit.

Lõika tomatid pooleks ning sega rukolaga.

Sega värskelt küpsetatud pasta seenekastmega ja serveeri bresaola ja salatiga.

Sarnased retseptid

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja