Bresaola pasta tomatiga
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Lihtne
Koostisosad
Pasta
-
Casarecce pasta2 peotäis (-t)
-
Oliivid1 pakk (-i)
-
Pastakaste basiilikuga390 g
-
Cayenne piparmaitse järgi
-
Juust Grana Padano50 g
Tomatisalat
-
Kirsstomatid Rimi250 g
-
Petersell20 g
-
Oliiviõli0.5 spl
-
Punase veini äädikas0.5 spl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
Serveerimiseks
-
Sink70 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kiiresti valmistatav ning maitserikas pasta sobib enamikul puhkudel. Palun Sulle pasta, eelistatavalt casarecce, mida serveerida koos bresaola ja tomatisalatiga. Rooga täiustavad oliivid, imeline grana padano ning petersell. Lase hea maitsta!
Pasta: Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele.
Tomatisalat: Tükelda tomatid. Haki petersell peeneks. Sega tomatid oliiviõli, äädika ja peterselliga. Maitsesta soola ja pipraga.
Pasta: Lase oliividel nõrguda. Eelista pimiento oliive. Soojenda pastakastet ning maitsesta Cayenne‘i pipra ning vajaduse korral ka soolaga.
Sega pasta kastmega kokku ning puista peale oliivid ja juust.
Serveerimiseks: Serveeri singi (eelistatud bresaola) ja tomatisalatiga.