Bresaola pasta tomatiga

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne
Bresaola pasta tomatiga

Koostisosad

Pasta

  • Casarecce pasta
     2 peotäis (-t)
  • Oliivid
     1 pakk (-i)
  • Pastakaste basiilikuga
     390 g
  • Cayenne pipar
      maitse järgi
  • Juust Grana Padano
     50 g

Tomatisalat

  • Kirsstomatid Rimi
     250 g
  • Petersell
     20 g
  • Oliiviõli
     0.5 spl
  • Punase veini äädikas
     0.5 spl
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Serveerimiseks

  • Sink
     70 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kiiresti valmistatav ning maitserikas pasta sobib enamikul puhkudel. Palun Sulle pasta, eelistatavalt casarecce, mida serveerida koos bresaola ja tomatisalatiga. Rooga täiustavad oliivid, imeline grana padano ning petersell. Lase hea maitsta!

Pasta: Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Tomatisalat: Tükelda tomatid. Haki petersell peeneks. Sega tomatid oliiviõli, äädika ja peterselliga. Maitsesta soola ja pipraga.

Pasta: Lase oliividel nõrguda. Eelista pimiento oliive. Soojenda pastakastet ning maitsesta Cayenne‘i pipra ning vajaduse korral ka soolaga.

Sega pasta kastmega kokku ning puista peale oliivid ja juust.

Serveerimiseks: Serveeri singi (eelistatud bresaola) ja tomatisalatiga.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Dandan-nuudlid

45min • Keskmine