Bresaola kreemja gnocchi‘ga
-
Küpsetusaeg: 30min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Brokoli250 g
-
Pasta Gnocchi4 peotäis (-t)
-
Aedoad Rimi380 g
-
Päiksekuivatatud tomatid80 g
-
Basiilik1 peotäis (-t)
-
Köögikoor1.5 dl
-
Piim Rimi1 dl
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Bresaola70 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Õhtusöök valmib vaid ühe hetkega ning on toitev ja maitsev! Teisisõnu täiuslik argiõhtusöök. Värskelt valmistatud gnocchi‘d segatakse kokku koore, päikesekuivatatud tomatite õhukeste viilude ja basiilikuga. Toitvad aedoad sobivad soolase bresaola‘ga hästi kokku.
Puhasta brokoli ning lõika väiksemateks tükkideks.
Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele ning lisa brokoli potti, kui on jäänud 3 minutit.
Lase ubadel ja tomatitel kuivaks nõrguda. Tükelda tomatid. Haki basiilik.
Aja koor ja piim keema ning sega pasta, brokoli, tomatite ja ubadega. Maitsesta soola ja pipraga.
Sega sisse basiilik.
Serveeri bresaola‘t gnocchi‘dega.