Bresaola kreemja gemelli‘ga
-
Küpsetusaeg: 40min
-
Keskmine
Koostisosad
-
Brokoli250 g
-
Pasta Gemelli4 peotäis (-t)
-
Valged aedoad konserveeritud380 g
-
Päikesekuivatatud tomatid80 g
-
Basiilik0.5 peotäis (-t)
-
Vahukoor Rimi1.5 dl
-
Piim Rimi1.5 dl
-
Maisitärklis1.5 tl
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Soolmaitse järgi
-
Piparmaitse järgi
-
Sink70 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kiired ja maitsvad pastaroad kuluvad alati ära. Palun, siin on Sulle kreemjas gemellipasta bresaola‘ga. Kreemjas on ta tänu koorele ja piimale, mis segatakse ubade, päikesekuivatatud tomatite ning basiilikuga. Lisa enne serveerimist roale bresaola ning krõbeda brokoli. Lase hea maitsta!
Puhasta brokoli ning lõika väikesteks tükkideks.
Keeda pasta )eelista gemelli‘t) vastavalt pakendil olevale õpetusele ning lisa brokoli potti, kui on jäänud 3 minutit.
Lase ubadel ja tomatitel kuivaks nõrguda. Tükelda tomatid. Haki basiilik peeneks.
Sega koor ja piim maisitärklisega kastrulli. Aja keema ning pressi sisse küüslauk, sega ubade, tomatite ja basiilikuga. Maitsesta soola ja pipraga.
Sega kaste pasta ja brokoliga kokku ja serveeri singiga (eelisatult bresaola).