Böff a la TarTar

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Keeruline
Böff a la TarTar

Koostisosad

  • Veise sisefilee
     800 g
  • Kapparid
     100 g
  • Punane sibul
     150 g
  • Marineeritud kurk
     150 g
  • Vürtsikilu filee
     8 tk
  • Äädikas
     1
  • Suhkur
     1 g
  • Sool
     25 spl
  • Vesi
     250 ml
  • Wortsesteri kaste
      Maitse järgi
  • Oliivõli
      Maitse järgi
  • Vutimuna
     4 tk
  • Pipar
      Maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Parimaks väljundiks on vaja värsket veiseliha, mida ise kuubikuteks lõigata. Marinaadi võid teha päev varem valmis külmana või valada peale kuumana.

Koori sibulad ja lõika 2 mm suurusteks ratasteks ja valmista marinaad.
Vesi, äädikas, sool ja suhkur.
Sega kuni sool ja suhkur on sulanud ning vala sibulatele.
Lõika kurk, kilufileed, kapparid kõik väikesteks kuubikuteks, et oleks mugav veiselihaga kokku segada.
Puhasta veise sisefilee liigsest rasvast ja kelmetest.
Lõika kuubikuteks, mis on endale meelepärased aga mitte väikesemateks kui on teised lisandid.
Maitsesta liha soola, pipra, oliivõli ja wortsesteriga.
Sega korralikult läbi ja aseta sobiva vormiga taldrikule.
Tee näpuga keskele lohk, kuhu asetada vutimuna kollane.
Lisa juurde kõik teised komponendid ja serveeri röstsaia viiludega.

Sarnased retseptid

Seljanka kolme lihaga

30min • Keskmine