Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.
Amaranti skoonid ubade ja spinatiga
-
Küpsetusaeg: 25min
-
Lihtne
Koostisosad
Skoonid
-
Spinat65 g
-
Köömned1 tl
-
Vahemere soolmaitse järgi
-
Itaalia maitseainete segu
-
Cayenne piparmaitse järgi
-
Tofu150 g
-
Oad100 g
-
Amaranti seemned100 g
-
Sidrunikoormaitse järgi
-
Riivsai1 g
-
Viinamarjaseemneõlipraadimiseks
Kaste
-
Majonees200 g
-
Küüslauk1 küüs (-nt)
-
Sidruni mahl0.5 tk
-
Cayenne pipar1 tl
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Valmista koduseks lõuna- või õhtusöögiks amaranti skoonid ubade ja spinatiga. Selle valmistamine võtab umbes 30 minutit ning roog ise on kiudainerikas ning hea valguallikas!
Kupata spinat ning tõsta taldrikule.
Lisa uhmrisse maitse järgi köömned, vahemere sool, itaalia maitseainesegu ja cayenne'i pipar. Uhmerda segu ühtlaseks.
Pane anumasse kupatatud spinat ning uhmerdatud maitseainete segu. Lisa tofu, keedatud ja purustatud oad, keedetud ja purustatud amaranti seemned ning riivi segule sidruni koort. Sega segu ühtlaseks.Lisa riivsai.
Vormi skoonid.
Pane pann tulele ning lisa praadimiseks viinamarjaseemneõli.
Kata skoonid enne praadimist riivsaiaga. Prae mõlemalt poolt mõni minut kuni värv muutub kuldruuniks.
Valmista kaste! Pane anumasse majonees, purusta sinna küüslauk, pigista sidrunist mahl ja lisa cayenne'i pipar. Sega ühtlaseks.