Koostisosad
-
Kanapoolkoivad Rimi GreatLife500 g
-
Rapsiõli I Love Eco20 g
-
Sibul50 g
-
Porgand120 g
-
Kikerhernes Rimi100 g
-
Kanapuljong400 g
-
Pruun riis Rimi200 g
-
Küüslauk40 g
-
Õun50 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Röstige kanakoivad malmpotis.
Lisage sibul ja porgand ning praadige läbi.
Valage juurde puljong ja kikerherned.
Laske keema tõusta, seejärel lisage riis. Pange koorimata küüslaugumugul ja õun kõige peale.
Katke pott kaanega ja pange 35 minutiks eelsoojendatud ahju (180 °C).
Seejärel võtke pott ahjust ja laske sel ilma kaant tõstmata 10 minutit seista.
Nüüd eemaldage kaas ning võtke õun ja küüslauk ettevaatlikult potist välja.
Tõmmake kana pilafi põhjast välja ning eemaldage sellelt nahk ja kondid.
Segage pilaff läbi ja serveerige koos kanaga.