3 viisi, kuidas steiki küpsetada

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine

Klõpsates YouTube'i esita nupule, nõustute, et teie valitud RIMI retseptivideod laaditakse YouTube'ist ning kohalduvad YouTube'i privaatsusseaded ja privaatsuspoliitika.

Koostisosad

"Toores" steik

  • Veise tagasteik
     200 g
  • Õli
     
  • Sool
     
  • Pipar
     

Keskmiselt küpsetatud steik

  • Veise antrekoot
     200 g
  • Või
     
  • Sool
     
  • Pipar
     

Läbi küpsetatud steik

  • Seljatüki välisfilee
     200 g
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Viie pipra segu
     
  • Või
     
  • Õli
     
  • Sool
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

"Toores" steik: Eemalda lihalt üleliigne vedelik majapidamispaberiga

Kasta liha õliga üle ning määri õli mõlemalt poolt sisse

Aseta liha grillpannile ning küpseta seda 3 minutit
Võta liha pannilit ning lisa sool ja pipar
Lase 3 minutit seista

Keskmiselt küpsetatud steik: Eemalda lihalt majapidamispaberiga üleliigsed vedelikud

Lisa pannile või, sulata ning seejärel aseta liha pannile

Küpseta liha mõlemalt poolt kokku 5 minutit. Lisa pannil olev või lihale, et liha jääks mahlasem

Võta liha pannilt ning aseta see fooliumile

Puista üle soola ja pipraga ning mähi liha fooliumisse
Lase lihal 3 minutit fooliumis rahuneda. Foolium aitab liha mahladel mahlasust säilitada

Läbi küpsetatud steik: Lisa lihale küüslauk ja piprad

Aseta pannile või kui ja õli

Aseta liha pannile ning keera liha iga 40 sekundi tagant. Kokku küpseta liha 7 minutit

Vajadusel lisa veel õli
Eemalda liha pannilt ning lisa sool

Sarnased retseptid

Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Šokolaadiküpsised

25min • Lihtne

Kukeseenekaste

5min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja