- Lõika filee äärtest ära üleliigne rasv. Tee nahasse sentimeetriste vahedega diagonaalsed sisselõiked, püüa liha terveks jätta. Maitsesta soola ja pipraga.
- Aseta lihaviilud külmale pannile, nahapool all, ja prae madalal kuumusel kuldpruuniks, kuni liigne rasv on välja sulanud (umbes 8 minutit). Seejärel keera filee ümber ja prae ka teine pool pruunikaks (umbes 4 minutit). Enne uue pannitäie praadimist lase pannil natuke jahtuda.
- Aseta praetud fileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus 6–8 minutit. Parimaks peetakse seest roosat fileed. Profikokad julgustavad pardi küpsetamisel kasutama veelgi madalamat kuumust (90–150), kuid tihti ei suuda (kehvemad) kodused ahjud sellist temperatuuri ühtlasena hoida.
- Tõsta filee ahjust, kata fooliumiga ja lase 5–10 minutit “puhata”. Lauale võib anda tervelt, aga ka viiludeks lõigatuna.
- Kui eelistad vähem küpset liha ja teed korraga vaid ühe pannitäie, ei pea liha enam ahjus üle küpsetama – pärast praadimist jäta fileed fooliumiga kaetult kuumale pannile 10 minutiks järelküpsema.